Overvåk batterinivå

Som standard er overvåkning av batterinivå for barnets mobile enhet aktivert i premiumversjonen av Kaspersky Safe Kids, når plasseringsovervåking er aktivert. Når batterinivået til barnets enhet blir kritisk (for eksempel når det når 15 %), mottar du et varsel.

Du mottar kun et varsel hvis batterinivået har vært kritisk i løpet av de siste 24 timene.

Hvis du deaktiverer plasseringsovervåking, vil også overvåkning av batterinivå deaktiveres.

For å vise batterinivået til barnets enhet:

1. Trykk på på Kaspersky Safe Kids' navigasjonslinje.
  2. Velg barnet.
  3. Ved siden av navnet til barnets enhet, vil du se batterinivået og om batteriet lades.
  4. Trykk på for å oppdater informasjonen om det nåværende batterinivået til barnets enhet.